دبیر سمپزیوم معماری پویا:
انجمن طراحی و معماری تهران می تواند افراد متخصص تربیت کند
دبیر دومین سمپزیوم معماری پویا گفت: انجمن طراحی و معماری تهران می تواند در تربیت افراد متخصص و متبهری که کار اجرا را به درستی انجام دهند نقش بسزایی داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی انجمن طراحی و معماری تهران، علی راد در مراسم رونمایی از پوستر دومین سمپزیوم معماری پویا که در سالن همایش های انجمن معماری تهران برگزار شد، اظهار داشت: معماری فلسفه اش یک فلسفه عملی ست، معمار پس از فارغ التحصیل شدن بیشتر در فضای عملی قرار می گیرد تا فضای تئوری، از این رو توجه ویژه به تربیت نیروی اجرایی با تجربه و متخصص از اهمیّت بالایی برخوردار است.
وی تصریح کرد: ما در ایران در بخش ایده و کانسپت معماران خوبی داریم و شاهد این هستیم که سالانه جوایز متعدد معتبری در سطح بین الملل در این حوزه دریافت می کنیم، اما در بخش اجرا نقاط ضعف زیادی داریم که باید برطرف شود.
دبیر دومین سمپزیوم معماری پویا ابراز کرد: بنده به عنوان یک معمار به نگاه اعضای هیات مدیره انجمن طراحی و معماری تهران اعتقاد دارم و فکر می کنم این انجمن می تواند در تربیت افراد ماهری که کار اجرا را به درستی انجام دهند نقش بسزایی داشته باشد.
راد در خصوص ضرورت توسعه فعالیت های انجمن های صنفی مهندسی، بیان کرد: انجمن های صنفی می توانند به عنوان یک عامل مهم و تاثیرگذار در تحقق نگاه تخصصی، آموزش افراد ماهر و تربیت کارآفرین در سطح کلان فعالیت کنند، بدیهی ست توسعه و تعمیم فعالیت این انجمن ها به تمام کشور می تواند راه گشای بسیاری از مشکلات موجود باشد.
وی خاطرنشان کرد: عامل اصلی عدم توسعه صنوف، عدم تعامل با بخش علمی و آکادمیک کشور است، این در حالی ست که انجمن معماری تهران به خوبی از عهده این مهم بر آمده و تعامل خوبی با اساتید و فضاهای آکادمیک کشور دارد.