علم و فناوری به عنوان یکی از مهم ترین شاخصه های تمدن بشری، محصول تلاش فکری و دسته جمعی بشریت بوده و همه انسان ها در تولید و انباشت آن نقش داشته اند. توسعه و گسترش تکنیک و فناوری مستلزم مشارکت و فعالیت جمعی همه انسان ها در چهارچوب تعامل، تفاهم و تبادل آراء و نظرات و تجربیات آن هاست.
کار جمعی و گروهی در تاریخ بشر همواره تنها راه گشای معضلات بوده است. به عبارت دیگر و در واقع، غلبه بر بسیاری از دشواری ها و خطرات در مسیر زندگی اجتماعی و فعالیت حرفه ای اشخاص بدون اراده و عمل جمعی ممکن نبوده است. گروه های دائمی یا موقتی بی شماری در قالب های متنوع سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، پزشکی، بهداشتی و ورزشی تنها بر اساس همین حقیقت ساده شکل گرفته اند که همه چیز را همگان دانند.
کمیسیون علمی، تحقیقی و پژوهشی انجمن صنفی کارفرمایی «طراحی، معماری و دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان شهر تهران» به منظور توسعه و گسترش ارتباط و پیوند میان دانشگاه، صنعت و بازار کار و ایجاد روابط حسنه بین اعضای خود برنامه ریزی را آغاز و مأموریت هایی را طراحی و اجرا کرده است که اهم آن را در اینجا ملاحظه می کنید. می کوشیم طی هر ماه گزارش و عملکرد این کمیسیون را از طریق خبرنامه ی رسمی انجمن و سایت دکور ایران به اطلاع شما همکاران و همراهان عزیز برسانیم. و همچنین از کلیه ی اساتید و صاحبان صنعت و فعالان این صنف دعوت می کنیم که ما را در این مسئولیت بزرگ یاری کنند.
– همکاری با وزارتخانه ها، سازمان ها و اشخاص علاقمند به پیشبرد فعالیت ها و اهداف انجمن
– ایجاد روابط مفید، کارا و حسنه بین اعضا
– ملزم نمودن تمامی اعضای انجمن به مراعات اصول فنی و استانداردهای تدوین شده ی ملی و یا دستیابی به استانداردهای بین المللی مربوط به هر یک از تولیدات و تعهدات خود (شامل پیمانها و قراردادهای منعقد شده در داخل و خارج از کشور)
– اثبات و معرفی توانایی های بالقوه ی شرکت های عضو و فعال در زمینه های صنعت، تولید و خدمات به سازمان های مربوطه و افکار عمومی
– مدیریت و سازماندهیِ همکاری های متقابل شرکت های داخلی و استفاده ی آن ها از امکانات یکدیگر
– تأسیس کتابخانه و تهیه ی بانک کاتالوگ و بروشورهای شرکت های معتبر عضو انجمن
– معرفی دانشجویان رشته های مرتبط با فعالیت های انجمن به اعضای آن با هدف کارآموزی، با هماهنگی وزارت کار و امور اجتماعی و ارتباط نزدیک با دفاتر ارتباط صنعت با دانشگاهها.
– ایجاد امکانات آموزشی و رفاهی برای اعضای انجمن و خانواده های آن ها
– برنامه ریزی برای ارتقای بهره وری منابع، افزایش ظرفیت تولید و انتقال نوآوری های تکنولوژیک
– جمع آوری اطلاعات، بررسی و تحقیق درباره ی مشکلات، شناخت نیازها و تعیین الویت ها
– برگزاری نمایشگاه های داخلی و خارجی
– همکاری با دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی برای ارتقای سطح آموزش اعضا، از طریق:
الف) شرکت در جلسات مهم دستگاه
ب) ارتباط مستقيم و مستمر با مسئولان
– فراهم آوردن زمینه ی ارتباطی کارا و متقابل بین انجمن و مخاطبان دستگاه مربوطه از طريق
الف) برگزاری ملاقات های عمومی
ب) برقراری ارتباط با دیگر سازمان های دولتی و ساير قوا و نهادها و بنيادهای مرتبط
انعکاس فعاليت ها، برنامه ها و طرح های انجمن به عموم، از طريق:
الف) برپايی نمايشگاه
ب) برقراری ارتباط با ساير انجمن های صنفی به منظور تبادل اطلاعات و همکاري های متقابل